Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Snoop Dogg και Jamie Foxx κυνηγούν βαμπίρ στην ταινία Day Shift του Netflix (trailer)

To Netflix δημοσίευσε το trailer της ταινίας Day Shift. Το επερχόμενο supernatural action film έχει στο τιμόνι της παραγωγής τον Chad Stahelski (John Wick) και θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 12 Αυγούστου 2022.

Στο trailer παρουσιάζεται ένας κυνηγός βαμπίρ, που διώχθηκε από το συνδικάτο έπειτα από μια σειρά περιστατικών. Του δίνεται όμως μιας τελευταία ευκαιρία να καθαρίσει το όνομά του και να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα από αυτό το επάγγελμα.


Στο Day Shift πρτωταγωνιστούν οι Jamie Foxx, Dave Franco, Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo, Scott Adkins, Steve Howey, Eric Lange και πολλοί άλλοι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.J. Perry και το σενάριο έχει γράψει ο Shay Hatten (John Wick 3 & 4, Army of the Dead), βασισμένο σε ιστορία του Tyler Tice.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*